Nieuws

Muziekles, ook voor jou!?

We hebben na de zomervakantie nog ruimte in ons lesrooster voor blaasinstrumenten; ben je ouder dan 8 jaar en wil je eens een poging wagen op bijvoorbeeld klarinet, hoorn, trompet of saxofoon? De eerste 4 lessen zijn op proef.
Onze professionele muziekleraar verzorgt op maandagmiddag en vrijdagmiddag muziekles in gebouw Drieluik te Hoogmade of in de Wereldweide te Woubrugge. Heb je interesse, neem contact op via facebook of onze website.
Wanneer je meer wilt weten over onze vereniging of je gewoon eens wilt komen kijken ben je vanaf 29 augustus van harte welkom op onze repetitie op dinsdagavond (orkest) of donderdagavond (slagwerkgroep).

Rabo ClubSupport 2023

Ben je een Rabobank klant in Groene Hart Noord? Dan willen wij om jouw support vragen.

Als je namelijk op onze vereniging stemt voor de Rabo ClubSupport, krijgen wij steun van de Rabobank! 

 

Dit jaar willen we met de opbrengst van ClubSupport onze podiumverlichting gaan vervangen.

 

Bij Rabo ClubSupport kan iedereen die stemt tot 3 verenigingen selecteren om op deze manier te steunen. 

Stemmen kan eenvoudig tussen 4 september en 26 september via de RABO app of via de Rabobank website. Klik op deze link voor de uitgebreide instructies: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/

 

Tip: Ben je wel klant, maar nog geen lid? Klink dan eerst op deze link (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) om gratis lid te worden.

0 Berichten

Voorjaarsconcert 1 april

Op 1 april treedt De Heerlijkheid Hoogmade weer voor u op. In een avondvullend programma zullen de leerlingen, slagwerkgroep en het orkest een selectie van de leukste nummers voor u spelen. U komt toch ook?

 

Het concert vindt plaats in cultureel centrum 'De Schuur' aan de Schoollaan 2 te Hoogmade.

 

De zaal is open vanaf 19:30 en het concert begint om 20:00.

 

 

De toegang is zoals altijd weer gratis.

Kersteditie 2022

Aan het eind van het jaar brengen wij (muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade) een Kersteditie uit. Hiermee kan je onze gezellige vereniging beter leren kennen en lees je het meest recente lokale nieuws (omgeving Hoogmade). Deze brochure wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal adverteerders uit de omgeving, onze kersteditie commissie en talloze vrijwilligers.

 

De Kersteditie wordt in Hoogmade bij je thuis gebracht. Woon je niet in Hoogmade? Je kan hem ook downloaden via onderstaande knop of vraag een papieren versie aan via één van onze leden. Veel leesplezier en namens al onze leden Fijne Kerstdagen en een gezond 2023!

 

Download
DHH_Kersteditie2022_v3_small.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB

0 Berichten

Top 2000 concert 10 december 2022

Op 10 december treedt De Heerlijkheid Hoogmade weer voor u op. In een avondvullend programma zullen de slagwerkgroep en het orkest een selectie van de allergrootste hits voor u spelen. Dit in samenwerking met zangeres Hilgoniek de Vlieger en zanger Jochem de Jong.

 

Na afloop van het concert is er ook een verloting waarbij leuke prijzen zijn te winnen! Prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

 

U komt toch ook?

 

 

Het concert vindt plaats in cultureel centrum 'De Schuur' aan de Schoollaan 2 te Hoogmade.

 

Zaal open vanaf 19:30, aanvang van het concert 20:00.

 

De toegang is gratis.

 

 

Donateursactie 2022

Onze donateursactie 2022 is gestart. In Hoogmade en Woubrugge wordt het donateursgeld jaarlijks persoonlijk door leden opgehaald.

 

Met uw bijdrage draagt u bij aan de doelen van onze vereniging:

 

Koninklijke muziekvereniging “De Heerlijkheid Hoogmade” (kortweg: DHH) probeert de drempel voor het maken en beluisteren van muziek zo laag mogelijk te houden. 

  • Tot op de dag van vandaag is het bezoeken van onze concerten en evenementen gratis. 
  • De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt zelf de opleidingen van muzikanten. Door dit zelf te doen, zijn we niet afhankelijk van een muziekschool en ontstaat er sneller een band tussen de leerlingen en de vereniging. Onze docenten zijn professioneel en in staat de leden op te leiden tot het niveau wat nodig is om mee te kunnen spelen in het harmonie orkest of drumband. Van leerlingen vragen we een bijdrage voor de opleiding. Het overig deel wordt door de vereniging bijgelegd. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met een (Rabobank) QR code te betalen. Deze code kunt u scannen met de camera van uw mobiele telefoon, of met de Rabobank app. De QR code vindt u op uw donateurskaart, of gebruikt bovenstaande code. Ook via de volgende URL kunt u uw donatie eenvoudig overmaken; https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=gO_O5nXoTRip0Z8EYkLJhw . Een handmatige bankoverschrijving kan natuurlijk ook. Voor een bankoverschrijving kunt u ons Rabobank of Regiobank bankrekeningnummer gebruiken:

  • Regiobank: NL15 RBRB 0709 943 733 (RK Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade)
  • Rabobank: NL56 RABO 0123 2031 12 (Muz.Ver. de Heerlijkheid)

 

Wilt u een vaste donateur worden van DHH? Maak gebruik van het contactformulier, dan zoeken we daarna contact met u op!

't Dak eraf festival Hoogmade

Benefietsicus T.N.V.

Op vrijdagavond 1 april en zaterdagavond 2 april, wordt een benefietconcert georganiseerd in de afgebrande OLV Geboortekerk te Hoogmade.

Op vrijdagavond zijn er optredens van het orkest van De Heerlijkheid Hoogmade, Komen Lopen en de Vinyl disco. De opbrengst van dit unieke concert zal gebruikt worden voor de herbouw van de kerk.

Vrijdagavond 1 april van 20:00 uur tot 01:00 uur.

OLV Geboortekerk, Kerkstraat 59, Hoogmade.

 

Kaarten á €15 zijn te koop via de organisatie; 

Benefietconcert 1 en 2 april (stichtingdegroene.nl)

Opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan herbouw van de kerk.