Nieuws

't Dak eraf festival Hoogmade

Benefietsicus T.N.V.

Op vrijdagavond 1 april en zaterdagavond 2 april, wordt een benefietconcert georganiseerd in de afgebrande OLV Geboortekerk te Hoogmade.

Op vrijdagavond zijn er optredens van het orkest van De Heerlijkheid Hoogmade, Komen Lopen en de Vinyl disco. De opbrengst van dit unieke concert zal gebruikt worden voor de herbouw van de kerk.

Vrijdagavond 1 april van 20:00 uur tot 01:00 uur.

OLV Geboortekerk, Kerkstraat 59, Hoogmade.

 

Kaarten á €15 zijn te koop via de organisatie; 

Benefietconcert 1 en 2 april (stichtingdegroene.nl)

Opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan herbouw van de kerk.

 

 

Kersteditie 2021

Aan het eind van het jaar brengen wij (muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade) een Kersteditie uit. Hiermee kan je onze gezellige vereniging beter leren kennen en lees je het meest recente lokale nieuws (omgeving Hoogmade). Deze brochure wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal adverteerders uit de omgeving, onze kersteditie commissie en talloze vrijwilligers.

 

De Kersteditie wordt in Hoogmade bij je thuis gebracht. Woon je niet in Hoogmade? Je kan hem ook downloaden via onderstaande knop of vraag een papieren versie aan via één van onze leden. Veel leesplezier en namens al onze leden Fijne Kerstdagen en een gezond 2022!

 

Download
2021-11-21_DHH_Kersteditie2021_WEB.pdf
Adobe Acrobat document 5.1 MB

0 Berichten

Najaarsconcert 6 november 2021

Na bijna anderhalf jaar afwezigheid laten het orkest, de slagwerkgroep en leerlingen weer van zich horen. Hoewel we niet konden optreden, hebben we wel door kunnen repeteren. Tijdens het najaarsconcert van DHH op zaterdag 6 november kunt u hiervan genieten. Naast optredens van de slagwerkgroep en onze leerlingen, zal het orkest optreden samen met Mark Pathuis en Conny van Egmond.

 

Het concert vindt plaats in cultureel centrum 'De Schuur' aan de Schoollaan 2 te Hoogmade.

 

Zaal open vanaf 19:30, aanvang van het concert 20:00.

De toegang is gratis, maar voor binnenkomst is het tonen van uw coronatoegangsbewijs noodzakelijk.

 

 

Oud papier inzameling Hoogmade

Het inzamelen van oud papier gaat veranderen per augustus 2020.  

 

De gemeente Kaag & Braassem heeft besloten de inzameling van oud papier & karton over te nemen van de verenigingen en scholen. Per augustus 2020 wordt deze verandering actief. Inzamelaar Cyclus haalt dan het oud papier op in alle kernen van de gemeente Kaag en Braassem. Je kunt het oud papier en karton weer gebundeld aan de straat zetten. Let hierbij op dat de inzameldatum en tijd kan afwijken van wat je gewend was (dit is namelijk niet meer de 2e zaterdag)! Vanaf medio 2021 krijgt ieder huishouden een mini-container voor oud papier en karton.  

 

De verantwoordelijkheid van inzamelen komt bij Cyclus te liggen in samenwerking met de gemeente. Wij (DHH) leveren vanaf oktober weer vrijwilligers, die meehelpen met de inzameling. Hiervoor krijgen wij een vergoeding. 

 

Dit betekent voor jou, als inwoner van Hoogmade, de volgende veranderingen voor de oud papier inzameling:

 • Het oud papier wordt weer opgehaald in plaats van brengen naar grote containers.
 • Je kunt oud papier gebundeld aan de straat zetten voor inzameling. Vanaf 07:30 tot 's middags 17:00 wordt er oud papier op gehaald. Let op: de route wijkt af en kan nog aangepast worden door Cyclus!
 • Het oud papier kan je neerzetten op dezelfde verzamelplaatsen als de minicontainers voor restafval en GFT.
 • Voor de inzameldagen kan je de afvalkalender van de gemeente bekijken.
 • Alleen oud papier van inwoners wordt ingezameld. Bedrijfsmatig verzameld oud papier (aangeboden in containers) wordt niet meegenomen.
 • Oude afspraken met DHH zoals 'we halen het uit je schuur' van DHH komen helaas te vervallen.
 • Voor vragen en klachten over de inzameling kan je terecht bij Cyclus. Ook in geval uw oud papier niet is meegenomen kunt u Cyclus benaderen. Zie voor contactgegevens de gemeente website.
 • De gemeente zal je informeren over de mini-container, die vanaf medio 2021 wordt verwacht. 

De resterende inzameldagen van 2020 zijn:

 

 • 15  augustus (3e weekend)
 • 12 september
 • 10 oktober  
 • 7november  (1e weekend)
 • 5december (1e weekend)

 

Tot slot willen wij je hartelijk danken voor alle jaren aan steun in de vorm van oud papier! Met de opbrengsten van het oud papier hebben we talloze leerlingen kunnen opleiden en ons instrumentarium kunnen vernieuwen.

 

Lijkt het je ook wat om te helpen met de oud papier inzameling? Meld je aan als vrijwilliger via het contactformulier, via een e-mailbericht of via Facebook.