Nieuws

(Bijna) zomerconcert

Zaterdagavond 15 juni treden zowel de slagwerkgroep als het orkest van de vereniging op in Hoogmade. We hebben dit jaar gekozen voor een openlucht concert, op -bijna- de langste dag van het jaar; 15 juni. Vandaar ook de naam; ‘bijna-zomer concert’.

 

Het hek is open vanaf 19:00, en het concert begint om 19:30 uur.

Het concert is dit jaar uiteraard buiten; op het schoolplein van basisschool Ter Does (Schoollaan 4).

 

U bent uiteraard van harte welkom om te komen luisteren en kijken.

 

0 Berichten

Slagwerkconcert Schoonhoven

Aanstaande zaterdag treedt onze slagwerkgroep op bij een slagwerkconcert georganiseerd door Muziekvereniging Excelsior Bergambacht.

 

Naast de slagwerkgroep van muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade doen er nog twee andere verenigingen mee aan het concert. Dat zijn de Melody Percussion Band van muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht en De Melody Percussiegroep van muziekvereniging Koninklijke Biltse Harmonie.

 

Het concert wordt gehouden in CSG Willem de Zwijger (Kamerlingh Onnesdreef 4 2871 JN) te Schoonhoven. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal opent om 19.30 uur. Toegang is gratis.

 

0 Berichten

Muziekles, ook voor jou!?

We hebben na de zomervakantie nog ruimte in ons lesrooster voor blaasinstrumenten; ben je ouder dan 8 jaar en wil je eens een poging wagen op bijvoorbeeld klarinet, hoorn, trompet of saxofoon? De eerste 4 lessen zijn op proef.
Onze professionele muziekleraar verzorgt op maandagmiddag en vrijdagmiddag muziekles in gebouw Drieluik te Hoogmade of in de Wereldweide te Woubrugge. Heb je interesse, neem contact op via facebook of onze website.
Wanneer je meer wilt weten over onze vereniging of je gewoon eens wilt komen kijken ben je vanaf 29 augustus van harte welkom op onze repetitie op dinsdagavond (orkest) of donderdagavond (slagwerkgroep).

Filmconcert 9 december Hoogmade

Op 9 december treedt De Heerlijkheid Hoogmade weer voor u op. In een avondvullend programma zullen de slagwerkgroep en het orkest een selectie van de bekende filmmuziek voor u spelen. 

 

U komt toch ook?

 

Het concert vindt plaats in cultureel centrum 'De Schuur' aan de Schoollaan 2 te Hoogmade.

 

Zaal open vanaf 19:30, aanvang van het concert 20:00.

 

0 Berichten

Samenwerkingsconcert KNA 11 november

Op 11 november is het orkest van De Heerlijkheid Hoogmade te gast bij KNA in Koudekerk aan den Rijn. In dit uitwisselingsconcert spelen zowel het fanfare-orkest van KNA als het harmonie-orkest van DHH. 

 

Het concert vindt plaats in Vrijetijdscentrum 'De Ridderhof' aan het Arie Hogenespad 1 te Koudekerk aan den Rijn.

 

De zaal is open vanaf 19:30 en het concert begint om 20:00.

 

De toegang is gratis.

0 Berichten