Nieuws


DHH treedt op tijdens Groene Hart Matinee Langeraar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 16 september vindt voor de 8e keer het muzikale evenement Het Groene Hart Matinee in de Adrianuskerk te Langeraar plaats. Naast DHH treden verschillende koren uit het Groene Hart op. DHH opent het Matinee om 13:00 uur. Toegangskaarten kosten €5,00 per stuk. Koop je deze kaarten via DHH, dan komt een deel van de opbrengst van de kaartverkoop ten gunste aan onze vereniging. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Voor kaarten mail snel naar: info@deheerlijkheidhoogmade.nl of bel: 071-5896562

Monumentendag; 200 jaar Protestantse gemeente Hoogmade

Op zaterdag 8 september 2018 staat het Dorpskerkje aan de Does centraal, omdat de protestantse kerkgemeenschap deze dag haar 200 jarig jubileum viert.

Een van de activiteiten is een braderie/bazaar van 10:00 - 14:00 uur in en rond het kerkgebouw aan de Vissersweg 1A. Er zijn verschillende leuk ingerichte markt kraampjes en er is koffie met gebak. In het kerkgebouw is een expositie ingericht, en in het kader van de open monumentendag kan iedereen het interieur van de kerk beter leren kennen.

 

Vanaf 12:00 treedt muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade op tijdens de braderie.

Rabo fietsdag

 

Zondag 24 juni: RABO Fietssponsortocht

 

Evenals voorgaande jaren organiseert de Rabobank door de dorpen van het Groene Hart – Noord een fiets sponsortocht. Door deel te nemen aan deze fietstocht kunt u een vereniging uit de omgeving sponsoren.

 

Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt hierbij de stempel en verzorgingspost in Hoogmade. Deze stempelpost is bij ons clubgebouw Drieluik aan de Kerkstraat 51.

 

’s Middags vanaf 14:00 uur laat het orkest van DHH van zich horen, maar de gehele dag (vanaf 08:30 tot 16:00) is er een verzorgingspost ingericht op het plein.

 

 

 

U bent van harte welkom. U kunt uiteraard ook gaan fietsen voor een vereniging, bijvoorbeeld DHH (inschrijfnummer 25). In Hoogmade kan er gestart worden voor de 20, 40 en 60 kilometer fietstocht. Er kan helaas niet gestart worden voor de route van 100 km. 


 

Koningsdag Hoogmade

Vrijdag 27 april a.s. is het dan zover. De 4e editie van Koningsdag.


Natuurlijk draagt de Muziekvereniging van Hoogmade hier zijn steentje graag aan bij.
Dit doen wij door om 10.15 uur te beginnen met een mini-concert bij het plaatselijke restaurant ‘Kom Eten’ waarbij wij ook het ‘Wilhelmus’ opvoeren bij binnenkomst van alle versierde fietsen waarna om 10.40 uur een prijsuitreiking volgt.

 

In aanloop van Koningsdag, en op de rest van de dag zelf worden door diverse andere verenigingen in Hoogmade activiteiten georganiseerd. Zie voor het volledige programma de website;


http://www.maximaalcomite.nl/

Voorjaarsconcert met Sint Jans fanfare

We beginnen ons muzikale jaar met het welbekende voorjaarsconcert, en wel op 14 april. Dit voorjaarsconcert is anders dan je gewent bent:


De St. Jan’s Fanfare uit Zoeterwoude is uitgenodigd naar ‘de Schuur’ te komen.
Zij hebben voor dit concert een selectie aan bekende musicalhits voorbereid; van ‘Les Misérables’ tot de ‘West Side Story’


Slagwerkgroep en orkest van DHH hebben met name pop in haar programma; van ‘The Beatles’ tot ‘Whitney Houston’. 

 

Na afloop van het concert vindt een loterij plaats, waarvoor in de pauze loten gekocht kunnen worden.

 

We zien jullie graag op 14 april in 'De Schuur', Schoollaan 2 Hoogmade 

Zaal open vanaf 19:30, Aanvang concert 20:00.

Toegang is gratis.

 

 

 

DHH zoekt versterking!

Kan jij piano spelen en lijkt het je leuk een orkest te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade onderscheid zich van andere verenigingen door het toevoegen van andere, moderne instrumenten aan de harmoniebezetting en muziekkeuze. Afgelopen jaar zijn bij ons een tweetal gitaristen gestart die ons met basgitaar / elektrisch gitaar ondersteunen en hiermee een extra dimensie toevoegen aan onze ‘sound’. We zijn nog opzoek naar een enthousiast toetsenist / pianist die ons op piano wil begeleiden.

We spelen leuke en aansprekende muziek. Dit kunnen we het beste illustreren met enkele voorbeelden van stukken die nu in de map zitten: Medley van the Mr. Blue Sky, One Direction, Queen, The Beach boys, Mac Arthur Park, Jackson 5 medley, en November Rain van Guns 'n Roses.

 

We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Hoogmade (van 19:30 tot 22:00 uur). Bladmuziek wordt geregeld, evenals een (elektronisch) piano voor tijdens repetities/concerten.

 

Meer informatie over onze vereniging en informatie over bijvoorbeeld de contributie kan je vinden over ons.

Daarnaast zoeken we ook uitbreiding van onze slagwerkgroep (zowel melodisch als ritmisch slagwerk), en mensen die tuba, trombone of baritone kunnen spelen of graag willen spelen.

 

Heb je interesse om eens te komen kijken of een repetitie bij te wonen?

Neem contact op via de site of direct via info@deheerlijkheidhoogmade.nl. Voor vragen kun je gerust bellen met Alice van der Meer 071-589-6562

 


Wij investeren graag in jouw ontwikkeling

Nieuwe website, nieuwe huisstijl. De Heerlijkheid is volop in beweging. Het repertoire is omgegooid het instrumentarium aangepast. Nieuwe visie en huisstijl. Dit levert veel op; inspiratie, nieuwe energie en gedrevenheid en nieuwsgierigheid. Maar bovenal: ruimte om te ontdekken, te ontwikkelen en nieuwe dingen te doen. Een andere stijl van muziek maken komt niet aanwaaien. Dat moet je ontdekken en leren. Daar zijn we volop mee bezig. Het is een muzikale ontdekkingstocht.En ruimte om nieuwe dingen te doen? Jazeker; volop! We sluiten graag aan bij lokale evenementen in Hoogmade en omliggende dorpen en zoeken de samenwerking graag op. Veranderingen geven kansen om te ontdekken en om nieuwe dingen te doen. 


Muziekonderwijs voor volwassenen

Heeft u een instrument bespeeld, of had u dat eigenlijk graag gewild? Wij dagen iedereen opnieuw uit! Kijk om u heen; er zijn vast mensen in uw omgeving die daar net zo over denken. Wij zorgen ervoor dat u samen muziek leert maken. Druk, druk, druk of geen tijd is een minor issue, want wij durven daarbij zo ver te gaan dat we naar je toe komen op een moment dat het jou/jullie uitkomt!

 

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

 

Lees meer over ons of bij interesse?

 


0 Berichten