Nieuws

Top 2000 concert 10 december 2022

Op 10 december treedt De Heerlijkheid Hoogmade weer voor u op. In een avondvullend programma zullen de slagwerkgroep en het orkest een selectie van de allergrootste hits voor u spelen. Dit in samenwerking met zangeres Hilgoniek de Vlieger en zanger Jochem de Jong.

 

Na afloop van het concert is er ook een verloting waarbij leuke prijzen zijn te winnen! Prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

 

U komt toch ook?

 

 

Het concert vindt plaats in cultureel centrum 'De Schuur' aan de Schoollaan 2 te Hoogmade.

 

Zaal open vanaf 19:30, aanvang van het concert 20:00.

 

De toegang is gratis.

 

 

Donateursactie 2022

Onze donateursactie 2022 is gestart. In Hoogmade en Woubrugge wordt het donateursgeld jaarlijks persoonlijk door leden opgehaald.

 

Met uw bijdrage draagt u bij aan de doelen van onze vereniging:

 

Koninklijke muziekvereniging “De Heerlijkheid Hoogmade” (kortweg: DHH) probeert de drempel voor het maken en beluisteren van muziek zo laag mogelijk te houden. 

  • Tot op de dag van vandaag is het bezoeken van onze concerten en evenementen gratis. 
  • De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt zelf de opleidingen van muzikanten. Door dit zelf te doen, zijn we niet afhankelijk van een muziekschool en ontstaat er sneller een band tussen de leerlingen en de vereniging. Onze docenten zijn professioneel en in staat de leden op te leiden tot het niveau wat nodig is om mee te kunnen spelen in het harmonie orkest of drumband. Van leerlingen vragen we een bijdrage voor de opleiding. Het overig deel wordt door de vereniging bijgelegd. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met een (Rabobank) QR code te betalen. Deze code kunt u scannen met de camera van uw mobiele telefoon, of met de Rabobank app. De QR code vindt u op uw donateurskaart, of gebruikt bovenstaande code. Ook via de volgende URL kunt u uw donatie eenvoudig overmaken; https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=gO_O5nXoTRip0Z8EYkLJhw . Een handmatige bankoverschrijving kan natuurlijk ook. Voor een bankoverschrijving kunt u ons Rabobank of Regiobank bankrekeningnummer gebruiken:

  • Regiobank: NL15 RBRB 0709 943 733 (RK Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade)
  • Rabobank: NL56 RABO 0123 2031 12 (Muz.Ver. de Heerlijkheid)

 

Wilt u een vaste donateur worden van DHH? Maak gebruik van het contactformulier, dan zoeken we daarna contact met u op!

't Dak eraf festival Hoogmade

Benefietsicus T.N.V.

Op vrijdagavond 1 april en zaterdagavond 2 april, wordt een benefietconcert georganiseerd in de afgebrande OLV Geboortekerk te Hoogmade.

Op vrijdagavond zijn er optredens van het orkest van De Heerlijkheid Hoogmade, Komen Lopen en de Vinyl disco. De opbrengst van dit unieke concert zal gebruikt worden voor de herbouw van de kerk.

Vrijdagavond 1 april van 20:00 uur tot 01:00 uur.

OLV Geboortekerk, Kerkstraat 59, Hoogmade.

 

Kaarten á €15 zijn te koop via de organisatie; 

Benefietconcert 1 en 2 april (stichtingdegroene.nl)

Opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan herbouw van de kerk.