Nieuws

Donateursactie 2021

Dit jaar iets later dan u van ons gewend bent, maar onze donateursactie 2021 is gestart. In Hoogmade en Woubrugge wordt het donateursgeld jaarlijks persoonlijk door leden opgehaald.

 

Met uw bijdrage draagt u bij aan de doelen van onze vereniging:

 

Koninklijke muziekvereniging “De Heerlijkheid Hoogmade” (kortweg: DHH) probeert de drempel voor het maken en beluisteren van muziek zo laag mogelijk te houden. 

 • Tot op de dag van vandaag is het bezoeken van onze concerten en evenementen gratis. 
 • De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt zelf de opleidingen van muzikanten. Door dit zelf te doen, zijn we niet afhankelijk van een muziekschool en ontstaat er sneller een band tussen de leerlingen en de vereniging. Onze docenten zijn professioneel en in staat de leden op te leiden tot het niveau wat nodig is om mee te kunnen spelen in het harmonie orkest of drumband. Van leerlingen vragen we een bijdrage voor de opleiding. Het overig deel wordt door de vereniging bijgelegd. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met een (Rabobank) QR code te betalen. Deze code kunt u scannen met de camera van uw mobiele telefoon, of met de Rabobank app. De QR code vindt u op uw donateurskaart. Contant betalen of een handmatige bankoverschrijving kan natuurlijk ook. Voor een bankoverschrijving kunt u ons Rabobank of Regiobank bankrekeningnummer gebruiken:

 • Regiobank: NL15 RBRB 0709 943 733 (RK Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade)
 • Rabobank: NL56 RABO 0123 2031 12 (Muz.Ver. de Heerlijkheid)

 

Wilt u DHH ook steunen en vaste donateur worden? Maak gebruik van het contactformulier, dan zoeken we daarna contact met u op!

Rabo ClubSupport

Ben je een Rabobank klant in Groene Hart Noord? Dan willen wij om jouw support vragen.

Als je namelijk op onze vereniging stemt voor de Rabo ClubSupport, krijgen wij steun van de Rabobank! 

Bij Rabo ClubSupport kan iedereen die stemt tot 3 verenigingen selecteren om op deze manier te steunen. 

Stemmen kan eenvoudig via de RABO app of via de Rabobank website. Klik op deze link voor de uitgebreide instructies: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/

Tip: Ben je wel klant, maar nog geen lid? Klink dan eerst op deze link (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) om gratis lid te worden.

Kersteditie 2020

Aan het eind van het jaar brengen wij (muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade) een Kersteditie uit. Hiermee kan je onze gezellige vereniging beter leren kennen en lees je het meest recente lokale nieuws (omgeving Hoogmade). Deze brochure wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal adverteerders uit de omgeving, onze kersteditie commissie en talloze vrijwilligers.

 

De Kersteditie wordt in Hoogmade bij je thuis gebracht. Woon je niet in Hoogmade? Je kan hem ook downloaden via onderstaande knop of vraag een papieren versie aan via één van onze leden. Veel leesplezier en namens al onze leden Fijne Kerstdagen en een gezond 2021!

 

Download
Kersteditie 2020 - Web
Kersteditie 2020 - Web download
2020-12-16_DHH_Kersteditie_2020.pdf
Adobe Acrobat document 24.5 MB

Oud papier inzameling Hoogmade

Het inzamelen van oud papier gaat veranderen per augustus 2020.  

 

De gemeente Kaag & Braassem heeft besloten de inzameling van oud papier & karton over te nemen van de verenigingen en scholen. Per augustus 2020 wordt deze verandering actief. Inzamelaar Cyclus haalt dan het oud papier op in alle kernen van de gemeente Kaag en Braassem. Je kunt het oud papier en karton weer gebundeld aan de straat zetten. Let hierbij op dat de inzameldatum en tijd kan afwijken van wat je gewend was (dit is namelijk niet meer de 2e zaterdag)! Vanaf medio 2021 krijgt ieder huishouden een mini-container voor oud papier en karton.  

 

De verantwoordelijkheid van inzamelen komt bij Cyclus te liggen in samenwerking met de gemeente. Wij (DHH) leveren vanaf oktober weer vrijwilligers, die meehelpen met de inzameling. Hiervoor krijgen wij een vergoeding. 

 

Dit betekent voor jou, als inwoner van Hoogmade, de volgende veranderingen voor de oud papier inzameling:

 • Het oud papier wordt weer opgehaald in plaats van brengen naar grote containers.
 • Je kunt oud papier gebundeld aan de straat zetten voor inzameling. Vanaf 07:30 tot 's middags 17:00 wordt er oud papier op gehaald. Let op: de route wijkt af en kan nog aangepast worden door Cyclus!
 • Het oud papier kan je neerzetten op dezelfde verzamelplaatsen als de minicontainers voor restafval en GFT.
 • Voor de inzameldagen kan je de afvalkalender van de gemeente bekijken.
 • Alleen oud papier van inwoners wordt ingezameld. Bedrijfsmatig verzameld oud papier (aangeboden in containers) wordt niet meegenomen.
 • Oude afspraken met DHH zoals 'we halen het uit je schuur' van DHH komen helaas te vervallen.
 • Voor vragen en klachten over de inzameling kan je terecht bij Cyclus. Ook in geval uw oud papier niet is meegenomen kunt u Cyclus benaderen. Zie voor contactgegevens de gemeente website.
 • De gemeente zal je informeren over de mini-container, die vanaf medio 2021 wordt verwacht. 

De resterende inzameldagen van 2020 zijn:

 

 • 15  augustus (3e weekend)
 • 12 september
 • 10 oktober  
 • 7november  (1e weekend)
 • 5december (1e weekend)

 

Tot slot willen wij je hartelijk danken voor alle jaren aan steun in de vorm van oud papier! Met de opbrengsten van het oud papier hebben we talloze leerlingen kunnen opleiden en ons instrumentarium kunnen vernieuwen.

 

Lijkt het je ook wat om te helpen met de oud papier inzameling? Meld je aan als vrijwilliger via het contactformulier, via een e-mailbericht of via Facebook.