Donateursactie 2023

Onze donateursactie 2023 is gestart. In Hoogmade en Woubrugge wordt het donateursgeld jaarlijks persoonlijk door leden opgehaald.

 

Met uw bijdrage draagt u bij aan de doelen van onze vereniging:

 

Koninklijke muziekvereniging “De Heerlijkheid Hoogmade” (kortweg: DHH) probeert de drempel voor het maken en beluisteren van muziek zo laag mogelijk te houden. 

  • Tot op de dag van vandaag is het bezoeken van onze concerten en evenementen gratis. 
  • De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt zelf de opleidingen van muzikanten. Door dit zelf te doen, zijn we niet afhankelijk van een muziekschool en ontstaat er sneller een band tussen de leerlingen en de vereniging. Onze docenten zijn professioneel en in staat de leden op te leiden tot het niveau wat nodig is om mee te kunnen spelen in het harmonie orkest of slagwerkgroep. Van leerlingen vragen we een bijdrage voor de opleiding. Het overig deel wordt door de vereniging bijgelegd. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met een (Rabobank) QR code te betalen. Deze code kunt u scannen met de camera van uw mobiele telefoon, of met de Rabobank app. De QR code vindt u op uw donateurskaart, of gebruikt bovenstaande code. Ook via de volgende link kunt u uw donatie eenvoudig overmaken; Rabobank Betaalverzoek. Een handmatige bankoverschrijving kan natuurlijk ook. Voor een bankoverschrijving kunt u ons Rabobank of Regiobank bankrekeningnummer gebruiken:

  • Regiobank: NL15 RBRB 0709 943 733 (RK Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade)
  • Rabobank: NL56 RABO 0123 2031 12 (Muz.Ver. de Heerlijkheid)

 

Wilt u een vaste donateur worden van DHH? Maak gebruik van het contactformulier, dan zoeken we daarna contact met u op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0