Nieuwsbrief juni 2023

Gastoptreden DGV Nieuwe Wetering - 10 juni

Muziekvereniging DGV uit Nieuwe Wetering organiseert op zaterdagmiddag 10 juni een muzikale, feestelijke middag. Hiervoor zijn alle muziekvereniging uit de gemeente uitgenodigd (Liefde voor Harmonie Roelofarendsveen, Mavileo Leimuiden, DGV Nieuwe Wetering en wij).

De middag begint om 13:30 en eindigt rond 17:10.

 

Iedere vereniging is gevraagd een optreden te verzorgen tijdens deze middag. Wij hebben hiervoor het volgende tijdslot ontvangen: 15:30 - 16:10. We hebben besloten hier met het orkest naar toe te gaan. Er zijn voldoende slagwerkpartijen, dus als het je leuk lijkt als slagwerker mee te doen met het orkest, geef dat even aan bij Tineke of Oscar. 

 

Hoewel het leuk is natuurlijk om ook de andere verenigingen te zien optreden, begrijpen we het ook als je alleen voor ons eigen optreden komt. Zorg ervoor dat je om 15:15 aanwezig bent. Verenigingen kunnen voorafgaand aan het optreden verzamelen en de spullen plaatsen in het DGV gebouw. Daar zullen ook tijdens de optredens mensen van DGV aanwezig zijn. 

 

De locatie van het optreden is Natuurbelevingstuin 'De Bult' in Nieuwe Wetering, dit is op loopafstand van het verenigingsgebouw van DGV. Adres van het verenigingsgebouw (tevens parkeerplaats auto's en fietsen): Regenboogweg 106, 2376 BH Nieuwe Wetering

  

Het programma (in volgorde):

 • Coldplay on stage 
 • Sting medley 
 • Rock classics 
 • Bella ciao
 • Selections from Sing 
 • The ultimate Bee Gees
 • Don't stop me now

We spelen in onze concertoutfit. 

 

Download
orkestopstelling_10062023.pdf
Adobe Acrobat document 63.9 KB
Download
DGV plattegrond terrein.pdf
Adobe Acrobat document 1.0 MB

Fietssponsortocht Lionsclub - 25 juni

 

Lionsclub Kaag & Braassem organiseert op zondag 25 juni een Fiets voor je Club tocht om geld op te halen voor clubs in de regio. Vanaf 3 locaties in de Gemeente Kaag en Braassem kan gestart worden voor tochten van 25 km, 50 km en 100 km. De tocht is geschikt voor jong en oud, recreatie en sportief !

 

Deelnemers wordt een bijdrage van minimaal € 5,00 gevraagd. Dit bedrag doneert de Lionsclub aan de vereniging waarvoor zij willen fietsen. Uiteraard mogen ze ook hun bijdrage voor meerdere verenigingen bestemmen. Extra dit jaar is dat de Lions per deelnemer € 2,50 bovenop de bijdrage van de deelnemer aan de betreffende vereniging kunnen doneren.  

 

De starttijden zijn van 9.00 tot 11.00, er kan gestart worden op de volgende locaties:

 • De Veense Bukker – Hazenpad 1, Roelofarendsveen
 • Zwembad “De Kleine Oase” – Tuinderij 3, Leimuiden
 • Tennisclub Rijpwetering, Oud Adeselaan 54, 2375 XE Rijpwetering

open podium - 30 juni

Het is de hoogste tijd om de traditie van het open podium op de laatste vrijdag van juni met de gezamenlijke muziekverenigingen weer op te pakken! 

 

Het open podium is voor iedereen, van beginnend leerling tot ervaren muzikant. Voor leerlingen de gelegenheid om te laten horen hoe de vorderingen zijn en ervaren muzikanten kunnen laten horen wat je kunt bereiken als je veel oefent. Dit kan als solist, met eventueel begeleiding van cd of mp3, of als ensemble. Hoofdzaak is natuurlijk dat

iedereen er plezier aan beleeft en van andere optredens kan genieten. Ook familie, vrienden en fans zijn op deze avond natuurlijk van harte uitgenodigd.

 

De avond is bij Liefde voor Harmonie, Noordeinde 240 in Roelofarendsveen en start om 19.30 uur.

Download
Aanmeldingsformulier
Aanmelding Open Podium 2023.pdf
Adobe Acrobat document 57.4 KB

Ledendag - 1 juli

Op zaterdag 1 juli willen wij weer een gezellige ledendag met activiteiten en avondeten organiseren. Hierbij zijn de partners en/of kinderen uiteraard ook weer van harte welkom! 

Voor leden is deelname aan deze dag gratis en voor aanhang vragen wij een bijdrage van € 10,00 per persoon. De baruitgaven zijn geheel voor ieders eigen rekening. 

Er kan afgerekend worden met een QR-code. Contant geld is dus niet nodig.

 

Tijdens deze dag moet de moord op een muzikant worden opgelost. Jullie gaan in teams Hoogmade door om de aanwijzingen te vinden en opdrachten uit te voeren. Waarna jullie als het goed is weten wie de dader is.

 

Wat heb je nodig? Je goede humeur, je speurneus, je wandelschoenen en per team een telefoon die QR-codes kan scannen.

 

De activiteiten starten om 14.00 uur in het Drieluik. Graag ontvangen wij jouw inschrijving of afmelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 juni, via onderstaande link.

https://forms.gle/kSgUbWNWgRr5pohD8

 

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij. Wij zien jullie graag op 1 juli!

 

Met vriendelijke groet,

 

Carin en Natasha 


Agenda

Onze jaaragenda tot de zomervakantie in vogelvlucht:

 • zaterdag 10 juni: Samenwerkingsconcert 110 jaar DGV
 • dinsdag 20 juni: Optreden orkest bij wandelvierdaagse Hoogmade
 • donderdag 22 juni: Optreden slagwerkgroep bij wandelvierdaagse Hoogmade
 • vrijdag 30 juni: Open podium bij LvH
 • zaterdag 1 juli: Ledendag (inclusief leerlingen)
 • donderdag 6 juli: laatste repetitie slagwerkgroep
 • dinsdag 11 juli: laatste repetitie harmonie (LET OP, gewijzigd!)
 • donderdag 24 augustus: eerste repetitie slagwerkgroep
 • dinsdag 29 augustus: eerste repetitie harmonie  (LET OP, gewijzigd!)
 • zaterdag 9 december: najaarsconcert (thema: film/musical)

Reactie schrijven

Commentaren: 0