Nieuwsbrief oktober 2021

Najaarsconcert

Op zaterdag 6 november staat ons jaarlijks najaarsconcert op de agenda.

Ons eerste 'eigen' concert sinds uitbraak van de pandemie, in 'de Schuur'.

 

Hoewel we waarschijnlijk wel extra maatregelen moeten treffen, willen we toch graag vooruit kijken en weer optreden met onze vereniging, hopelijk jullie ook!

 

Het concert bestaat uit optredens van de slagwerkgroep, leerlingen en het orkest.

Het orkest zal optreden samen met Mark Pathuis & Conny van Egmond.

 

Aanvang van het concert is 20u, zaal open vanaf 19:30.

Serenade

Zaterdag 30 oktober staat een serenade op het programma als onderdeel van het afscheid van burgemeester Marina v/d Velde van gemeente Kaag & Braassem.

 

De burgemeester komt per boot aan in Hoogmade rond 13:30, en blijft hier ongeveer een uur. Ze wordt binnengehaald met een sloep van Sloepweesje, en krijgt onder andere een cadeau aangeboden van leerlingen van basisschool Ter Does. Ons is gevraagd de burgemeester met een serenade te verwelkomen.

 

Verzamelen: 13:15 bij Drieluik, zodat we om 13:30 kunnen spelen bij Kom Eten.

Outfit: Donkere broek met rode overhemd.

 

Repertoire: Over & Out, Sweet Caroline, San Carlo.


Oud papier

Per september vindt de inzameling van oud papier plaats met mini-containers. De inzameling van oud papier is hierdoor weer een stapje eenvoudiger geworden, en vergt minder fysieke inspanning.

Er kan overigens ook nog steeds los papier worden aangeboden vanuit de hoogbouw, omdat de (ondergrondse) verzamelcontainers nog niet geplaatst zijn.

 

 

Onze vrijwilligers ontvangen een compliment van de Cyclus chauffeurs: ze zijn erg te spreken over jullie enthousiasme, betrokkenheid en zorgvuldigheid!

 

 

Inmiddels is het nieuwe inzamelschema voor 2022 ontvangen, binnenkort komt Antoinette bij onze vrijwilligers op de lijn voor onze planning.


Rabo Clubsupport

Ben je of ken je een Rabobank klant in Groene Hart Noord? Dan willen wij om jouw support vragen.

Als namelijk op onze vereniging gestemd wordt voor de Rabo ClubSupport, krijgen wij steun van de Rabobank! 

 

Bij Rabo ClubSupport kan iedereen die stemt tot 3 verenigingen selecteren om op deze manier te steunen. 

 

Stemmen kan eenvoudig via de RABO app of via de Rabobank website. Klik op deze link voor de uitgebreide instructies: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/

Tip: Ben je wel klant, maar nog geen lid? Klink dan eerst op deze link (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) om gratis lid te worden.


Ledendag & Braderie

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de gezelligheid afgelopen 25 september. Wat was het fijn om weer een ledendag te hebben!

 

De dag begon met een klein concert van het Orkest op de braderie. Ondanks dat de voorbereidende repetities niet zo best gingen, was het niveau tijdens het concert erg goed en ... dat zonder dirigent!

 

Na het concert begon onze ledendag met een Wie is de Mol spel: elk team moest met muzikale opdrachten punten verdienen terwijl één teamlid de boel saboteerde. Achteraf bleek Petra, Rozy, Trudy en Marga de mollen te zijn. Susan was de beste nep-mol: zij was geen mol, maar veel leden dachten dat zij dit wel was! Het team van Tammy, Eline, Valerie, Rozy, Berry, Lorainne, Thiery, Judith en Jente waren het beste: zij hadden de meeste punten binnengehaald. Allemaal gefeliciteerd!

 

Naderhand ging de snackwagen open en konden we welverdiend genieten van een patatje of een snack.

 

Iedereen bedankt voor de gezellige dag!

 

Ellen