Nieuwsbrief december 2021

Verenigingsupdate

Ons najaarsconcert op 6 november kon gelukkig nog doorgang vinden. Snel daarna werden we allemaal geconfronteerd met aanscherping van de maatregelen. Eerst invoering van controle op het ctb bij kunst en cultuurbeoefening, daarna volgde al snel een avondklok, waardoor onze activiteiten helaas weer stil liggen.

 

Op de dag van aankondiging van nog strengere maatregelen hadden we op zaterdagmiddag nog een laatste repetitie van 2021 met het orkest, uiteraard met inachtneming van de regels.

 

Laten we hopen dat we elkaar in 2022 spoedig kunnen ontmoeten en weer samen muziek kunnen maken. Tot die tijd zit er niets anders op dan thuis regelmatig te oefenen om de spieren / embouchure in conditie te houden. 

 

Alvast fijne dagen en de allerbeste wensen voor 2022!

 

 

Kersteditie

Begin december is in Hoogmade en omgeving onze Kersteditie weer huis-aan-huis verspreid. 

 

Vanaf begin oktober is de commissie weer in touw geweest met het benaderen van sponsoren voor advertenties het verzamelen van inhoudelijke bijdragen en de eindredactie. En het heeft geresulteerd in een mooie druk waar we trots op kunnen zijn! Een visitekaartje voor onze vereniging.

 

Bedankt hiervoor! 

 

De kersteditie is te downloaden via de website;

https://www.deheerlijkheidhoogmade.nl/2021/11/24/kersteditie-2021/

 

Wil je een papieren exemplaar, geef dit even aan via de app of bij het bestuur.


Muzieklessen

De Corona pandemie heeft helaas ook zijn invloed op muzieklessen. Vorig jaar heeft Wim noodgedwongen een tijd lang muzieklessen verzorgd via Zoom / Whatsapp. Echter, is de ervaring hiermee niet optimaal.

 

Volgens de maatregelen die per zondag 19 december van kracht zijn is het momenteel helaas niet meer toegestaan om muzieklessen te verzorgen. Wim heeft daarom besloten de muzieklessen tot 14 januari af te gelasten.

 

Maar ook voor jullie  natuurlijk het advies om in de tussentijd vooral zelf thuis te gaan studeren en oefenen!


Oud papier 2022

 

Antoinette heeft het rooster voor de oudpapier inzameling van 2022 zo goed als gereed, hierover spoedig meer informatie.

Het ophalen met containers is inmiddels routine geworden, en scheelt flink in de fysieke inspanning. Er hoeft niet/minder getild te worden, zeker als straks ook de appartementen voorzien zijn van een papiercontainer.

 

Voor 2022 is een schema gemaakt met eenzelfde opzet als afgelopen jaar, waarbij in duo's wordt gewerkt in een vroege en late shift. Beide shifts starten vanaf de parkeerplaats bij voetbalvereniging Woubrugge. De shifts wisselen elkaar af rond 10:30. Laat je maatje niet in de steek, en zorg dat je optijd in Woubrugge bent!

 

Voor de hulp met de oudpapier inzameling zijn onze 'niet spelende' vrijwilligers inmiddels bedankt met een pakketje.


Rabo Clubsupport

 

Met RABO clubsupport actie in september / oktober heeft onze vereniging € 623,20 opgehaald. 

 

Bedankt allemaal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0