Nieuwsbrief Oktober 2020

Corona Update

Het idee was om 7 november in plaats van een concert een ledenavond te organiseren, verdeeld over twee gebouwen. Maar door nieuwe maatregelen die afgelopen week aangekondigd zijn, komt deze clubactiviteit op 7 november helaas te vervallen.

 

 

Wel willen we proberen onze wekelijke repetities van slagwerkgroep en orkest voorlopig voort te zetten. Ook de lessen vinden nog gewoon doorgang. Vanuit het RIVM en de bond voor muziekverenigingen (KNMO) zijn er voor muziekverenigingen geen aanvullende beperkingen opgelegd. Als bestuur doen we er alles aan de repetities zo ordelijk mogelijk te laten verlopen, met inachtneming van de adviezen en richtlijnen van de RIVM. Dit gaat ook inhouden dat we per heden een mondkapje adviseren zodra je niet op een stoel zit of bij je slagwerkplaats bent. 

 

Mocht je voorlopig niet willen repeteren, hebben we hier uiteraard begrip voor. Meldt dit wel graag vooraf aan Tineke of Ellen. Zo houden wij (voor eventueel bron en contactonderzoek) overzicht wie tijdens repetities aanwezig is. Uiteraard doen we ons best voor de mogelijkheid om op afstand mee te kunnen repeteren.

 

Zowel voor slagwerkgroep als orkest blijft de bar tijdens de pauze gesloten. Dit om beweging binnen de zaal te voorkomen. Als bestuur zijn we op zoek geweest naar een alternatieve -grotere- locatie binnen Hoogmade, maar deze is helaas niet beschikbaar. Uitwijken naar elders lijkt voor nu even geen handige oplossing.


Vacature Penningmeester

 

Tijdens de ALV van februari 2020 heeft Jan aangegeven dat dit zijn laatste termijn als penningmeester van onze vereniging is. We zijn daarom hard opzoek naar een nieuwe penningmeester.

 

Ben je, of ken je iemand die ons hierbij zou kunnen helpen, horen we het graag!  


Anjercollecte

 

De opbrengst van de anjercollecte is dit jaar tegengevallen; € 183,50

Hoewel vanuit het Cultuurfonds vol was ingezet op 'digitale collecte', kunnen we als vereniging toch wel concluderen dat we voorheen met de 'huis-aan-huis collecte' een grotere opbrengst hadden. Toch willen we iedereen hartelijk danken die zich hiervoor heeft ingezet!


Rabo Clubsupport

Ben je of ken je Rabobank klanten in onze omgeving?

 

Spoor ze aan om op onze vereniging te stemmen voor de Rabo ClubSupport! Wij gaan de clubsupport gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe instrumenten en leermiddelen voor onze leerlingen.

 

Bij Rabo ClubSupport kan iedereen die stemt tot 5 verenigingen selecteren om op deze manier te steunen. Maar ook dubbele steun is mogelijk door 2 stemmen op dezelfde vereniging uit te brengen.

 

Stemmen kan eenvoudig via de RABO app; ga hiervoor naar Zelf Regelen --> Lidmaatschap. Klik op onderstaande link voor de uitgebreide instructies:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

 

Alleen klanten van de Rabobank in onze regio (Groene Hart Noord) kunnen op ons stemmen. Daarvoor moet je als klant wel lid zijn. Wel klant, maar nog geen lid? Klink dan eerst op deze link (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) om gratis lid te worden.

 


Kersteditie

 

We zijn weer begonnen aan de kersteditie van DHH. Dit boekje, een kleurendruk van 60 pagina's, wordt elk jaar rond de kerst gedeeld in en om Hoogmade (800 exemplaren). Naast goede reclame voor onze vereniging, levert dit boekje €1000 op aan sponsorgeld.

 

Heb je nog een leuk idee voor vulling (foto, stukje, mop) of wil je op een andere manier je steentje bijdragen? 

 

Heel graag!

 

Meld je dan bij een van de bestuursleden.

 

Alvast bedankt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0