Anjercollecte 2019

 

 

Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade  collecteert voor de Anjeractie in Woubrugge & Hoogmade

 

U kunt nu ook online geven aan muziekvereniging DHH!

 


Hoogmade, 15 mei 2019. Vanaf zondag 19 mei tot en met zaterdag 25 mei a.s. vindt de 72e Anjeractie plaats, de jaarlijkse collecteweek voor cultuur en natuur in de buurt. 50% van het opgehaalde geld is voor eigen clubkas, de andere helft gaat naar cultuur en natuur in de buurt. Ook leden van de Heerlijkheid gaan langs de deuren om geld op te halen. 

 

Mocht u de collectant missen, dan kunt u nu ook online doneren. Dit jaar zamelen wij geld in voor vernieuwing van onze bladmuziek, zodat we u komende jaren een vernieuwd programma kunnen laten horen. Ga naar https://zuid-holland.anjeractie.nl/club/muziekvereniging-de-heerlijkheid-hoogmade/doneren en steun ons project!

 


Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving. Vanwege de forse overheidsbezuinigingen moet de zelfredzaamheid in de cultuursector vergroot worden. Juist nu is er extra behoefte aan steun. Mede dankzij de opbrengsten van de Anjeractie kan het Cultuurfonds jaarlijks ruim 3.500 projecten ondersteunen. Zo ondersteunt het Cultuurfonds onder andere de aanschaf van kleding en instrumenten voor de muziekverenigingen; kostuums en decors voor plaatselijke cabaret- en theatergezelschappen; restauratie van historische schepen of monumentale kerken en educatieprojecten op het gebied van natuur.

Leden van muziekvereniging De Heerlijkheid zullen in Hoogmade en Woubrugge weer aan de deur komen met de bekende groene collectebus. Elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuurbehoud in onze eigen regio.