Nieuwsbrief December 2018

Na onze goed bezochte kerstconcerten in Woubrugge en Hoogmade, en het optreden van de slagwerkgroep tijdens het kerstspel van Ter Does sluiten we het jaar 2018 af.

 

Iedereen een goede jaarwisseling en een gezond, gelukkig en muzikaal 2019 toegewenst!

 

 

 

2019 start de slagwerkgroep onder andere met een workshop, waarmee iedereen op laagdrempelige manier kennis kan maken met het spelen van een slagwerkinstrument. Deze gratis workshops vinden plaats op maandagavond, in Drieluik. Gestart wordt op maandag 4 februari, en de serie workshops wordt afgesloten tijdens het voorjaarsconcert op zaterdag 6 april. Ervaring is geen vereiste voor deelname, en iedereen van 8 tot 88 jaar is welkom Help onze vereniging met het promoten van deze workshop, zodat we hiervan een succes kunnen maken.

 

 

 

In deze nieuwsbrief vinden jullie de activiteiten (concerten) van DHH in de eerste helft van 2019. Informatie over de ALV op 7 februari. Tijdens deze ALV zal Alice aftreden als secretaris. We zijn nog opzoek naar een opvolger die van haar de secretaris functie en plaats in het (dagelijks) bestuur kan overnemen. In de bijlage vinden jullie een kort overzicht van de taken van onze secretaris. We besluiten deze nieuwsbrief met ons privacy statement.

 


Kersteditie 2018

Aan het eind van het jaar brengt muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade traditiegetrouw een Kersteditie uit. Met deze presentatiegids geven we een indruk van onze vereniging aangevuld met nieuws van andere verenigingen uit Hoogmade. Deze brochure wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal adverteerders uit de omgeving en wordt met zorg samengesteld door onze commissie bestaande uit André, Anneke, Henk en Peter.

 

 

 

Naast de gedrukte versie (waar we nog een aantal exemplaren van over hebben), kan je dit jaar ook de digitale versie bekijken via deze link.

 


Agenda 2019

Hoewel de definitieve agenda voor 2019 wordt vastgesteld op de ALV, volgen onderstaand alvast de data voor de eerste helft van 2019;

 

Maandag 7 januari Eerste repetitie slagwerkgroep, Drieluik, Hoogmade.

Dinsdag 8 januari Eerste repetitie orkest, Drieluik, Hoogmade.

Donderdag 7 februari Algemene ledenvergadering, Drieluik, Hoogmade.

Zaterdag 6 april Voorjaarsconcert, De Schuur, Hoogmade

Zaterdag 27 april Koningsdag, Hoogmade & Woubrugge (slagwerkgroep in Hoogmade, orkest in Woubrugge).

Zaterdag 4 mei Dodenherdenking, 20:00 uur - Kerkstraat, Woubrugge.

Zondag 19 mei Leidse Marathon, Noordeinde, Hoogmade.

Zaterdag 15 juni Waterrecreatiedag, Woubrugge (zowel slagwerkgroep als orkest).

 

 

7 februari Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 7 februari is de algemene ledenvergadering. Ook benieuwd naar de bestuursvoorstellen en alle nieuwe initiatieven komend jaar? Of heb je ideeën of wil je actief gaan bijdragen aan onze vereniging, kom dan donderdagavond 7 februari naar Drieluik. 

 

 

 

Bestuursverkiezingen;

 

Voorzitter Glenn van Rijn, herkiesbaar.

 

Secretaris Alice van der Meer, niet herkiesbaar.

 

CP Slagwerk Agnes Hoogenboom, herkiesbaar.

 

Algemeen Ben van Duijvenbode, niet herkiesbaar

 

 

 

Onze vereniging is opzoek naar een nieuwe secretaris, Alice van der Meer treedt na 10 jaar af en niet herkiesbaar is. Bijgevoegd vinden jullie de huidige takenlijst van de secretaris. Heb je interesse, laat dit even weten aan een van de bestuursleden. Alice staat in de opstartfase nog voor je klaar met raad & daad.

 

 


AGV - wet persoonsgegevens

Zoals eerder al gecommuniceerd heeft DHH voor haar leden, vrijwilligers en betrokkenen een privacy statement opgesteld. Ons privacy statement vindt je in onderstaande bijlage.