16 december: Sing in concerten DHH

 

Na het succes van afgelopen jaren, organiseert muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade dit jaar opnieuw twee unieke kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor. De concerten zijn op zondag 16 december: ‘s middags in Woubrugge en ‘s avonds in Hoogmade.

 

 

 

Het wordt een bijzondere “Kerst-Sing-in”, met Engelse kerst-popsongs en Nederlandse kerstmuziek die iedereen kent. Het orkest van DHH begeleidt hierbij een gelegenheidskoor. Dit voor de gelegenheid samengestelde koor, bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen die speciaal voor deze concerten met het orkest hebben gerepeteerd. Op het programma staan veel bekende Nederlandstalige- en Engelstalige nummers. Van traditioneel tot modern, luisteren en meezingen. Kortom; voor ieder wat wils.

 

 

 

Zet 16 december in je agenda om te komen luisteren. Het eerste concert start om 13:30 in Woubrugge (Dorpskerk aan de Comriekade 7). ‘s Avonds om 19:00 wordt het concert herhaald in Hoogmade (OLV Geboortekerk aan de Kerkstraat 57). In Hoogmade treedt voorafgaand aan het concert van 18:40 tot 19:00 het leerlingenorkest op. Voor beide concerten is de entree gratis.