Rabo fietsdag

 

Zondag 24 juni: RABO Fietssponsortocht

 

Evenals voorgaande jaren organiseert de Rabobank door de dorpen van het Groene Hart – Noord een fiets sponsortocht. Door deel te nemen aan deze fietstocht kunt u een vereniging uit de omgeving sponsoren.

 

Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade verzorgt hierbij de stempel en verzorgingspost in Hoogmade. Deze stempelpost is bij ons clubgebouw Drieluik aan de Kerkstraat 51.

 

’s Middags vanaf 14:00 uur laat het orkest van DHH van zich horen, maar de gehele dag (vanaf 08:30 tot 16:00) is er een verzorgingspost ingericht op het plein.

 

 

 

U bent van harte welkom. U kunt uiteraard ook gaan fietsen voor een vereniging, bijvoorbeeld DHH (inschrijfnummer 25). In Hoogmade kan er gestart worden voor de 20, 40 en 60 kilometer fietstocht. Er kan helaas niet gestart worden voor de route van 100 km.